01.06.14

Суп - пюре з печінки


400г печінки 
бульйон або вода 100мл + 4скл 
1ст. л вершкового масла 
2ст. л борошна 
1 морквина 
лук 
петрушка 
2 яйця 
1скл молока 

Печінка порізати дрібними кубиками. Потім печінку трохи обсмажити разом з коріннями.


Додати бульйон і тушкувати печінку під кришкою 30-40 хв.

                           

Потім подрібнити в пюре.

                           

Окремо приготувати соус. Борошно трохи обсмажити у маслі, розвести 4скл бульйону і варити 20хв.

                          

Потім соус процідити, додати пюре з печінки, перемішати і довести до кипіння суп.

                          

Заправити суп яйцем збитим з молоком і шматочком масла.

                          

Смакуйте 

Немає коментарів: