13.06.14

Кава

Я люблю варити каву з добавками, і навіть якщо кава довго стоїть і злегка видихалась, це допомагає повернути йому аромат. Часточка гіркого шоколаду робить смак кави м'яким і оксамитовим.


Розкриває аромат кави сіль крупного помелу. Спочатку в турку засипають щіпку солі і каву, трохи прогрівають. Потім вливають гарячу воду і доводять напій до кипіння.


Бадьора  дія кави буде більш тривала якщо зварити її з дрібкою перцю або кориці. Але найбільше я полюбляю каву з молоком.

1 1/2 чашки міцної кави
1 чашка молока
цукор
дрібка кориці

Змішайте каву, молоко та цукор. Все повинно бути гарячим, та збийте до появи піни. Посипте корицею.

                            

Австралійська кава

500 мл води
2 ст.л кави
1 ч.л цукру
2 скибочки апельсинової цедри
2 скибочки лимонної цедри
20 шт гвоздики

В турку скласти каву, цукор, цедру, гвоздику залити водою та довести до кипіння.


Смакуйте 


Немає коментарів: