13.06.14

Салат з апельсинів, ківі та солодкого перцю


2 великих апельсина
4 ківі
4 маленьких стручка солодкого перцю
1 велика цибуля
щіпка цукру, солі
1ст. л рослинного масла
оцет

Стручки перцю розрізати вздовж на 4 частини, видалити плодоніжки і нарізати тонкою соломкою.

Почистити цибулю і нарізати тонкими півкільцями.

Апельсин почистити, розділити на часточки і нарізати невеликими скибочками.

Ківі почистити, розрізати на 4 частини і нарізати товщиною 3 мм.

Оцет, сіль і цукор перемішувати доти поки сіль і цукор не розчиняться. Потім додати масло, перемішати, заправити салат і подати на стіл страву. 

Смакуйте 

Немає коментарів: