14.06.14

Прабабин пиріг


житній хліб 
1 варений буряк 
1 цибулина 
1 яйце 

Кришимо хліб і кладемо в чашку, замочуємо у невеликій кількості води.


На змащену жиром форму кладемо половину віджатого хліба.

                            

Буряк натерти на крупній тертці. Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо. Змішуємо цибулю з буряком.

                            

Покриваємо начинкою хліб.

                            

Потім викладаємо залишилася хліб рівномірно по всій поверхні.

                            

Збиваємо яйце з невеликою кількістю води і заливаємо пиріг.

                            

Ставимо в духовку і запікаємо.

                           

Можна додати горіхи і сухофрукти. Взяти замість буряків чорнослив або будь-яке варення.

                           

Смакуйте 

Немає коментарів: