невеликий гарбуз
50 мл рослинного масла
2 л води
морква
2 цибулини
по пучку зелені кропу і петрушки
сіль, перець
2 картоплини
4 зубчики часнику
Картопля з гарбузом відварити в 2 л води, розім'яти. Зробити зажарку з цибулі, моркви, часнику, зелені, додати в суп і варити ще 10 хв. Приправити.
З молоком
0,5 л молока
250-600 г гарбуза
10-15 г вершкового масла
2 скибочки хліба
1 скл води
Гарбуз натерти, залити водою на 1 см вище та припустити на маленькому вогні. Хліб нарізати кубиками, підсушити та додати до гарбуза. Потримати на вогні 5 ха та влити молоко, довести до кипіння. Заправити вершковим маслом.
З грибами
Дуже ніжний суп
60г вершкового масла
250г грибів
200г гарбуза
500 мл курячого бульйону (у мене було більше)
125 мл сметани
1 невеликий пучок свіжого кропу
сіль, чорний мелений перець - за смаком
Розтопити масло в глибокій сковорідці, викласти мілконарізані гриби, натертий на великій тертці гарбуз і готувати, помішуючи, поки не стануть м'якими. Потім влити бульйон, сметану, посолити і поперчити. Довести до кипіння і зняти з вогню. Можна в блендері довести суп до пюреподібного стану, але я цього не робила. Потім додати мілконарізаний кріп.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар