16.06.14

Гарбузові супи


невеликий гарбуз 
50 мл рослинного масла 
2 л води 
морква 
2 цибулини 
по пучку зелені кропу і петрушки 
сіль, перець 
2 картоплини 
4 зубчики часнику 

Картопля з гарбузом відварити в 2 л води, розім'яти. Зробити зажарку з цибулі, моркви, часнику, зелені, додати в суп і варити ще 10 хв. Приправити.



З молоком

0,5 л молока
250-600 г гарбуза
10-15 г вершкового масла
2 скибочки хліба
1 скл води

Гарбуз натерти, залити водою на 1 см вище та припустити на маленькому вогні. Хліб нарізати кубиками, підсушити та додати до гарбуза. Потримати на вогні 5 ха та влити молоко, довести до кипіння. Заправити вершковим маслом.




З грибами 

Дуже ніжний суп 

60г вершкового масла 
250г грибів 
200г гарбуза 
500 мл курячого бульйону (у мене було більше) 
125 мл сметани 
1 невеликий пучок свіжого кропу 
сіль, чорний мелений перець - за смаком 

Розтопити масло в глибокій сковорідці, викласти мілконарізані гриби, натертий на великій тертці гарбуз і готувати, помішуючи, поки не стануть м'якими. Потім влити бульйон, сметану, посолити і поперчити. Довести до кипіння і зняти з вогню. Можна в блендері довести суп до пюреподібного стану, але я цього не робила. Потім додати мілконарізаний кріп.



Смакуйте 

Немає коментарів: