15.06.14

Пісний суп з горіхами


1/2скл квасолі 
3-4 великих бульби картоплі 
2 цибулини 
2 морквини 
масло 
перець 
лавровий лист 
сіль 
4 волоських горіха 

Квасоля замочуємо на 30хв у гарячій воді. Варимо квасоля 1,5 - 2 години. Якщо квасоля молода то звичайно все відбудеться набагато швидше.


Потім кидаємо картоплю, нарізану кубиками. Коли закипить картопля, кидаємо лавровий лист і сіль за смаком. Дрібно ріжемо цибулю, а моркву натираємо на дрібній тертці. Смажимо їх на сковорідці.

                           

Під жарку додаємо в каструлю до картоплі і квасолі. Дати покипіти 5 хв. У цей час горіхи очищаємо від шкірки і трохи подрібнюємо, перчимо.

                         

 Можна зробити цей суп по іншому без горіхів. Це також смачно. 

6 картоплин 
100 г квасолі 
1 морква 
1 стебло петрушки 
1 цибулина 
2 ст. л рослинного масла 
сіль 
спеції 

Варити квасолю до готовності. З цибулі і моркви зробити зажарку. До квасолі додати нарізану картоплю. Потім зажарку, спеції і поварити кілька хвилин. Подавати зі сметаною, зеленню і подрібненим зубчиком часнику.


Смакуйте 

Немає коментарів: