1/2скл квасолі
3-4 великих бульби картоплі
2 цибулини
2 морквини
масло
перець
лавровий лист
сіль
4 волоських горіха
Квасоля замочуємо на 30хв у гарячій воді. Варимо квасоля 1,5 - 2 години. Якщо квасоля молода то звичайно все відбудеться набагато швидше.
Потім кидаємо картоплю, нарізану кубиками. Коли закипить картопля, кидаємо лавровий лист і сіль за смаком. Дрібно ріжемо цибулю, а моркву натираємо на дрібній тертці. Смажимо їх на сковорідці.

Під жарку додаємо в каструлю до картоплі і квасолі. Дати покипіти 5 хв. У цей час горіхи очищаємо від шкірки і трохи подрібнюємо, перчимо.

Можна зробити цей суп по іншому без горіхів. Це також смачно.
6 картоплин
100 г квасолі
1 морква
1 стебло петрушки
1 цибулина
2 ст. л рослинного масла
сіль
спеції
Варити квасолю до готовності. З цибулі і моркви зробити зажарку. До квасолі додати нарізану картоплю. Потім зажарку, спеції і поварити кілька хвилин. Подавати зі сметаною, зеленню і подрібненим зубчиком часнику.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар