17.06.14

Суп з кабачками

1 л курячого бульйону
500 г варених курячих грудок
1 крупно порізана цибуля
2 болгарських перці
2 кабачка
1 скл протертих помідор
2 зуб. часнику
зелень, соль, перець

Обсмажити цибулю, додати часник, перець кубиками, кабачки кубиками та зелень. Влити бульйон, протерті помідори. Довести до кипіння. Додати м'ясо кубиками та варити 5-8 хв.

Суп - пюре з кабачка


1 середній кабачок 
2-3 картоплини 
2 морквини 
цибулина 
1-2 зубчики часнику 
бульйон або вода 
200 скл вершків, сметани або молока 

Всі овочі чистимо, ріжемо довільно і тушкуємо на соняшниковій олії до напівготовності. Потім додаємо подрібнений часник і заливаємо бульйоном врівень з овочами. Варимо до готовності. Робимо пюре в комбайні, заливаємо вершками, доводимо до кипіння. Подаємо з сухарями або зеленню.


Можна зробити дуже дієтичний варіант. Просто відварити 1/2 цибулини, 2 зубчики часнику, 3 маленьких кабачка в 900 мл води або бульйону, додати 2 ст. л йогурту або сметани. Зробити пюре з супу, додати сіль, перець, зелень.

З фрикадельками


1 морква
1 маленьке цукіні
1 / 2 качана цвітної капусти
350мл овочевого бульйону
фрикадельки ( фарш , яйця , цибуля , приправа)
25 гм дрібних макаронних виробів
сіль
зелень

Моркву та цукіні вимити і очистити. Розрізати овочі на четвертинки і нашаткувати дрібними шматочками. Цвітну капусту вимити і розділити на суцвіття.

Овочевий бульйон довести до кипіння. Покласти туди овочі і варити 10хв . Фрикадельки опустити в бульйон і варити ще 10 хв на середньому вогні. Макаронні вироби відварити окремо .

Макаронні вироби додати в суп. При подачі його можна прикрасити зеленню.




Смакуйте 


Немає коментарів: