19.06.14

Гарбуз під кожухом


1. З молоком 

1кг гарбуза 
1скл молока 
1ст. л пшеничного борошна 
1ст. л вершкового масла 
цукор 
сіль 

Гарбуз очистити і нарізати, злегка обсмажити на сковороді.


Розвести борошно молоком і полити гарбуз.

                            

Тушкувати гарбуз до готовності в закритому посуді.

                            

2. Зі сметеною 

Можна таке диво зробити зі сметаною. 

1 кг гарбуза 
1 ст. л вершкового масла 
3 ст. л сметани 
2 ст. л цукру 
1 ст. л сухарів (якщо хочете) 
2 ч. л натертого твердого сиру (теж за бажанням) 
1 ст. л борошна 

Почищену, нарізаний гарбуз, солять, посипають борошном і смажать в добре розігрітій сковороді. Потім додають сухарі, цукор, сметану, сир і тушкують до готовності.


Смакуйте 

Немає коментарів: