1. З молоком
1кг гарбуза
1скл молока
1ст. л пшеничного борошна
1ст. л вершкового масла
цукор
сіль
Гарбуз очистити і нарізати, злегка обсмажити на сковороді.
Розвести борошно молоком і полити гарбуз.

Тушкувати гарбуз до готовності в закритому посуді.

2. Зі сметеною
Можна таке диво зробити зі сметаною.
1 кг гарбуза
1 ст. л вершкового масла
3 ст. л сметани
2 ст. л цукру
1 ст. л сухарів (якщо хочете)
2 ч. л натертого твердого сиру (теж за бажанням)
1 ст. л борошна
Почищену, нарізаний гарбуз, солять, посипають борошном і смажать в добре розігрітій сковороді. Потім додають сухарі, цукор, сметану, сир і тушкують до готовності.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар