500 г м'яса
3-4 картоплини
2-3 цибулини
2-3 морквини
1-2 болгарські перці
помідори чи томатна паста
3-4 зуб. часнику
200 г капусти
варені макарони
Обсмажити мілко нарізану цибулю. Додати м'ясо кубиками. Обсмажити, додати трохи води та тушкувати до готовності. Додати картоплю кубиками, моркву кубиками, перець кубиками, часник, помідори перетерті. Все смажити, помішуючи, потім додати капусту. Залити водою, щоб покривали овочі на 1-2 см. Додати сіль, спеції. Готувати до повної готовності.
Телятина з овочами
1 кг телятини
1 скл бульйону
2 головки ріпчастої цибулі
1 кг солодкого перцю
4 помідори
150 г вершкового масла
2 ст. л рубаної зелені петрушки
часник
червоний перець
сіль
Нарізати телятину невеликими шматочками, обсмажити в 2 ст. л вершкового масла, додати бульйон, червоний перець і тушкувати на слабкому вогні під кришкою, поки рідина не випаруватися. Нарізаний перець обсмажити разом з цибулею, нарізаною півкільцями на вершковому маслі. Додати очищені від шкірки і порізані помідори. Перекласти зажарку з овочів до м'яса, додати часник, зелень, сіль.
800 г яловичини чи свинини
морквина
2 солених огірка
2 цибулини
4 зубчики часнику
1,5 ст.л томатної пасти
сіль, перець, лавровий лист
зелень
Порізане м"ясо обсмажити та тушкувати у невеликій кількості води, на тихому вогні приблизно 1,5 години. Випарувати рідину, додати масла. Додати цибулю півкільцями, терту моркву, подрібнений часник. Налити трохи води, дати закипіти. Додати нарізані кубиками огірки, томатну пасту, сіль, спеції, зелень. При необхідності додайте води та тушкуйте ще декілька хвилин.
Смакуйте.
Немає коментарів:
Дописати коментар