21.06.14

Салати з рибою


Рисовий салат з рибою

1скл рису 
200г червоної риби (можна брати сирого лосося як на суші, у мене була солона форель) 
2 яйця 
2 огірки 
1ст. л соєвого соусу 

Рис, яйця зварити. Яйця, огірки порізати тонкою соломкою. Рибу я нарізала пластинками, так було зручніше. Всі інгредієнти з'єднати заправити майонезом і соусом.

                            

Салат шарами з рибою

300 г філе морської рибки 
4 морквини 
2 цибулини 
300 г печериць 
4 яйця 
соус табаско, соєвий соус або будь-який інший, який у вас є 

1 шар. Моркву натерти і тушкувати під кришкою на рослинному маслі з додаванням соусу. 

2 шар. Варену рибу дрібно порізати і заправити майонезом. 

3 шар. Підсмажити до золотистого кольору цибулю.

4 шар. Зварені яйця натерти і змастити майонезом.

5 шар. Варені гриби. Салат смачний як гарячий так і холодний.


Салат "Хвиля"

400 г готової морської капусти, шматочки вареної морської риби: варену картоплю, свіжі або солоні огірки, цибуля, спеції, зелений горошок перемішати і заправити майонезом або сметаною.


Поєднати сир, подрібнену цибулю та розім"яту консервовану скумбрію.



Смакуйте 

Немає коментарів: