Рисовий салат з рибою
1скл рису
200г червоної риби (можна брати сирого лосося як на суші, у мене була солона форель)
2 яйця
2 огірки
1ст. л соєвого соусу
Рис, яйця зварити. Яйця, огірки порізати тонкою соломкою. Рибу я нарізала пластинками, так було зручніше. Всі інгредієнти з'єднати заправити майонезом і соусом.

Салат шарами з рибою
300 г філе морської рибки
4 морквини
2 цибулини
300 г печериць
4 яйця
соус табаско, соєвий соус або будь-який інший, який у вас є
1 шар. Моркву натерти і тушкувати під кришкою на рослинному маслі з додаванням соусу.
Салат "Хвиля"
400 г готової морської капусти, шматочки вареної морської риби: варену картоплю, свіжі або солоні огірки, цибуля, спеції, зелений горошок перемішати і заправити майонезом або сметаною.
Поєднати сир, подрібнену цибулю та розім"яту консервовану скумбрію.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар