Це найпростіший спосіб приготувати яблучного пирога, який я знаю. Для цього знадобляться.
яблука
цукор
хлібна крихта (панірувальні сухарі)
кілька шматочків вершкового масла за бажанням
На дно змащеної форми висипати не багато хлібної крихти.
Зверху викласти шар яблук. Порізати їх скибочками товщиною 0,3-0,4 см. Обсипати їх трохи цукром.

Зверху знову засипати невеликою кількістю крихти.

Коли форма заповнитися до середини, покласти кілька шматочків масла за бажанням.

Заповнити форму до верху.

Добре запекти пиріг.

Коли пиріг охолоне можна порізати його на порційні шматки. У цій страві головне дотримати баланс соку в яблуках і кількості крихти, тоді пиріг точно вийде.

В якості посипки можна використовувати суміш борошна, манки та цукру у рівних пропорціях. А яблука для зручності терти.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар