11.06.14

Салати з оселедцем


Салат "Оселедцевий рай" 

Оселедець, консервовані кукурудза, ананаси і гриби, цибулю, майонез, зелень, гірчиця. 

Оселедець обробляється на філе і ріжеться на шматочки 1,5 х1, 5 см, також нарізуються ананаси і гриби. Додаємо віджату мариновану цибулю (попередньо дрібно нарізану і залиту оцтом на 20 хв), кукурудзу, соус з майонезу та гірчиці в пропорціях за смаком, зелень. 

Бажано що б салат настоявся 2-3 години.


Форшмак 

Ніжне філе 2 оселедців (брати малосольну або попередньо вимочувати в молоці), 1 варену моркву, 2-3 невеликі варені картоплини, цибулину, 2-3 варених яйця перекрутити через м'ясорубку. Додати перець і заправити рослинним маслом. 




Скандинавський оселедцевий салат 

125 г філе оселедця 
1/4 качана капусти 
1 - 2 пучка салату якщо є 
1/2 зеленого яблука 
сіль, перець, зелень 

Заправка: 3 ст. л сметани 
                  1 ч. л гірчиці 
                  цукор трохи 

Капусту нашаткувати, посолити, пом'яти. Салат порвати на шматочки, яблука порізати тонкими часточками, порізати оселедець на невеликі шматочки. Змішуємо, заправляємо, даємо постояти 15-20 хв.



Смакуйте 

Немає коментарів: