Салат "Оселедцевий рай"
Оселедець, консервовані кукурудза, ананаси і гриби, цибулю, майонез, зелень, гірчиця.
Оселедець обробляється на філе і ріжеться на шматочки 1,5 х1, 5 см, також нарізуються ананаси і гриби. Додаємо віджату мариновану цибулю (попередньо дрібно нарізану і залиту оцтом на 20 хв), кукурудзу, соус з майонезу та гірчиці в пропорціях за смаком, зелень.
Бажано що б салат настоявся 2-3 години.
Форшмак
Ніжне філе 2 оселедців (брати малосольну або попередньо вимочувати в молоці), 1 варену моркву, 2-3 невеликі варені картоплини, цибулину, 2-3 варених яйця перекрутити через м'ясорубку. Додати перець і заправити рослинним маслом.
Скандинавський оселедцевий салат
125 г філе оселедця
1/4 качана капусти
1 - 2 пучка салату якщо є
1/2 зеленого яблука
сіль, перець, зелень
Заправка: 3 ст. л сметани
1 ч. л гірчиці
цукор трохи
Капусту нашаткувати, посолити, пом'яти. Салат порвати на шматочки, яблука порізати тонкими часточками, порізати оселедець на невеликі шматочки. Змішуємо, заправляємо, даємо постояти 15-20 хв.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар