1. З грибами
Цвітну капусту потримати в солоній воді 20 хв. Опустити в підсолений окріп з ложечкою цукру і варити до готовності. Злити воду, охолодити капусту, розібрати на суцвіття, змішати з будь-якими грибами, з 2-ма нарізаними ратундами, посолити, додати майонез.
2. Кольорова капуста з апельсинами
200 г відвареної цвітної капусти порізати на шматочки. Апельсин розрізати на 2 частини, одну порізати на шматочки, з другої видавити сік. Все змішати, поперчити, додати трохи цукру. Дати настоятися в холодильнику хвилин 30.
3. З квасолею
200 г вареної квасолі, 5 печериць, 150 г вареної броколі або цвітної капусти, трохи твердого сиру, оливкова олія і лимонний сік, сіль, перець, зелень
Капусту і сирі гриби порізати. Змішати з квасолею. Заправити олією і соком. Посолити, поперчити, додати зелень. Готовий салат посипати тертим твердим сиром.
4. Цвітна капуста по-корейськи
1 качан цвітної капусти
морквина
2 стручки болгарського перцю
1 ч.л солі
2 ч.л цукру
1 ч.л коріандра
по 1 ч.л молотих червоного та чорного перців
1 пучечок кропу
1 ст.л оцтової есенції або 0,5 скл оцту
Капусту відварити та розділити на суцвіття. Моркву натерти соломинкою, перець нарізати смужкою, кроп подрібнити. Поєднати всі інгредієнти та приправи та залити оцтом. Залишити на 8 год. у холодильнику.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар