11.06.14

Прабабусева закуска


100г хліба 
2 помідора 
2 яйця 
0,5 скл води 
3ст. л рослинного масла 
5 зубчиків часнику 
сіль 

Яйця збивають, додають солону воду, нарізані помідори, дрібні кубики черствого хліба.


Суміш ставлять на вогонь і доводять до кипіння при безперервному помішуванні. Охолоджують і заправляють продавленим через прес часником та олією.

                           

Цю закуску можна використовувати як хлібну ікру, паштет, салат, як закуску до борщу.

                          

Є ще один варіант цієї закуски, який любить мій чоловік. 

200г пшеничного хліба 
3 середні головки часнику 
20 шт. середніх волоських горіха 
30г рослинної олії 
15г лимонного соку або столового оцту 

Хліб замочити у воді. Часник змішати з сіллю і подрібненими ядрами волоських горіхів. Змішати з хлібом і збити.



Смакуйте 

Немає коментарів: