100г хліба
2 помідора
2 яйця
0,5 скл води
3ст. л рослинного масла
5 зубчиків часнику
сіль
Яйця збивають, додають солону воду, нарізані помідори, дрібні кубики черствого хліба.
Суміш ставлять на вогонь і доводять до кипіння при безперервному помішуванні. Охолоджують і заправляють продавленим через прес часником та олією.

Цю закуску можна використовувати як хлібну ікру, паштет, салат, як закуску до борщу.

Є ще один варіант цієї закуски, який любить мій чоловік.
200г пшеничного хліба
3 середні головки часнику
20 шт. середніх волоських горіха
30г рослинної олії
15г лимонного соку або столового оцту
Хліб замочити у воді. Часник змішати з сіллю і подрібненими ядрами волоських горіхів. Змішати з хлібом і збити.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар