11.06.14

Салат з гарбуза, моркви та яблук


2 зелених соковитих яблука
2 морквини
100г свіжого гарбуза
1 пучок листового салату
3-4 волоських горіха
50г соняшникового або гарбузового насіння
сік половинки лимона
1ст. л рослинного масла
1ч. л яблучного оцту
невеликий пучок свіжої петрушки
по 1 щіпці солі і свіжомеленого чорного перцю

Натріть на тертці яблука, гарбуз і моркву, бризніть лимонним соком, додайте подрібнені листя салату і перемішайте.

Злегка обсмажите волоські горіхи і зітріть в ступці, влийте масло, оцет, посоліть, поперчіть. Заправте салат і перемішайте. 

Смакуйте 

Немає коментарів: