1. "Осінній віночок"
З цієї кількості інгредієнтів виходить 25 печенюшек.
300г борошна
60 мл молока
75г цукрового піску
250г сиру
1 яйце
70г вершкового масла
1 щіпка солі
терта цедра 1 апельсина
20 мл апельсинового соку
Замісити тісто, додавши всі перераховані інгредієнти і сир. Накрити рушником і дати трохи відпочити. Можна додати трохи соди.
Нагріти духовку до 200 градусів. Розкачати шматочки тіста в ковбаску діаметром 1 см.
По дві ковбаски переплести між собою.
Кінці з'єднати, щоб вийшли кільця.
Випікати 20 хв при температурі 200 градусів.
2. Ще один варіант сирного печива.
200г сиру
200г маргарину або вершкового масла
200г борошна
цукор
Сир і масло прокрутити через м'ясорубку, додати борошно. Замісити тісто, розкачати ковбаскою, зробити тоненькі кружечки, вмочити в цукор, скласти навпіл, ще раз вмочити в цукор і скласти навпіл. Розкласти печиво на деку, дати трохи постояти і випікати в духовці до готовності.
3. Печиво "Свинячі вушка"
3 скл борошна
3 яйця
100 г м'якого вершкового масла
0,5-0,7 кг сиру
1 ст. л крохмалю
150 г цукру
Яйця збити з маслом, додати сир, крохмаль і борошно. Замісити тісто і поставити в холодильник на 15 хв. З тіста розкачати пласт товщиною 1 см. Зверху посипати цукром, можна додати корицю. Зкрутити пласт з двох сторін в середини і нарізати скибочки товщиною 1 см. Викласти печиво на деко і запекти до готовності.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар