350-400 г грибів
1 скл гречки
2 скл кип'ятку
морквина
цибулина
сіль
Гречку залити водою, накрити, вкрити та поставити на бік. Гриби підсмажити з морквою та цибулею. Засмажку підмішати до каші. Накрити кришкою та пекти 1 год. при 180 градусах.
З куркою
Гречку укласти на змащене маслом деко. Гречка сира.
Зверху посипати дрібно нарізаною цибулею і часником.
Наступний шар курка (будь-яка улюблена частина або шматочки цілої курки), посипана улюбленими приправами і рясно змащена сметаною.
Влити гарячу воду (на склянку крупи йде 0,5 - 0,75 скл. води). Посипати все тертим сиром.
Пекти годину в духовці.
З яблуками по-полтавські
1 скл гречки
яблуко
морквина
цибулина
сіль
Кашу вадварити. Додати засмажку з цибулі та моркви та терте яблуко. Пкти 15 хв.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар