13.07.14

Запечена гречана каша

З грибами

350-400 г грибів
1 скл гречки
2 скл кип'ятку
морквина
цибулина
сіль

Гречку залити водою, накрити, вкрити та поставити на бік. Гриби підсмажити з морквою та цибулею. Засмажку підмішати до каші. Накрити кришкою та пекти 1 год. при 180 градусах.


З куркою

Гречку укласти на змащене маслом деко. Гречка сира.


Зверху посипати дрібно нарізаною цибулею і часником.


Наступний шар курка (будь-яка улюблена частина або шматочки цілої курки), посипана улюбленими приправами і рясно змащена сметаною.


Влити гарячу воду (на склянку крупи йде 0,5 - 0,75 скл. води). Посипати все тертим сиром.


Пекти годину в духовці.


З яблуками по-полтавські

1 скл гречки
яблуко
морквина
цибулина
сіль

Кашу вадварити. Додати засмажку з цибулі та моркви та терте яблуко. Пкти 15 хв.


Смакуйте 

Немає коментарів: