17.07.14

Смажена риба

Смажений лосось


лосось
лимон
сіль
перець

Лосось розрізати на шматки, посолити, поперчити, залити соком лимона та залишити на 30 хв.


Підсмажити до готовності.


За бажанням рибу можна обваляти в борошні чи у будь-якій іншій паніровці.


Риба з зеленою скоринкою

Насправді під такою "гучною" назвою ховається дуже проста страва. Спосіб урізноманітнити рибний день. Для цього філе риби поперчити і полити лимонним соком. Розрізати на порційні шматки, обваляти в борошні і обсмажити. А далі теплу рибу обваляти в заздалегідь порізаної зелені. Все.


Ще один варіант подачі смаженої риби. 

Робимо подушку з салату, руколи. Кладемо на неї рибу. Зверху поливаємо соусом. Для нього подрібнюємо підсмажені горіхи, можна кунжут, додаємо порізану цибулю. Змішуємо 3-4 ст. л бальзамічного оцту, 1 ст. л гірчиці, сіль, перець і 5 ст. л оливкової олії. Посипаємо рибу горіхами і поливаємо сумішшю.


Смакуйте 




Немає коментарів: