24.07.14

Пиріжки


Цей рецепт мене зацікавив тістом, пиріжки виходять дуже смачними. 

300г борошна 
1, 25 ч. л солі 
80г вершкового масла 
70г сала 
80мл холодної води 

Для начинки: 200г квашеної капусти, 100г сиру, середня картоплина, цибулина, сушений чебрець, мускатний горіх, перець, сіль. 

1 яйце для змащування 

Цей рецепт розрахований на 5 великих пиріжків. Сало розтопити.


Сало, масло, борошно і сіль розтерти до крихти.


Поступово влити воду, замісити тісто і поставити його в холодильник.


Змішуємо, інгредієнти для начинки. Сир, цибуля і картоплину ріжемо кубиками. Духовку нагріти до 200 градусів.


Тісто розділити на 5 частин. Розкачати кожен шматочок в тонкий кружечок. У середину покласти 1/5 начинки.


Збитим яйцем змастити краї пирогів у середині і скріпити краю.


Змастити пиріжки залишилися яйцем.


Пекти 35-40 хв.


Смакуйте 









Немає коментарів: