Цей рецепт мене зацікавив тістом, пиріжки виходять дуже смачними.
300г борошна
1, 25 ч. л солі
80г вершкового масла
70г сала
80мл холодної води
Для начинки: 200г квашеної капусти, 100г сиру, середня картоплина, цибулина, сушений чебрець, мускатний горіх, перець, сіль.
1 яйце для змащування
Цей рецепт розрахований на 5 великих пиріжків. Сало розтопити.
Сало, масло, борошно і сіль розтерти до крихти.
Поступово влити воду, замісити тісто і поставити його в холодильник.
Змішуємо, інгредієнти для начинки. Сир, цибуля і картоплину ріжемо кубиками. Духовку нагріти до 200 градусів.
Тісто розділити на 5 частин. Розкачати кожен шматочок в тонкий кружечок. У середину покласти 1/5 начинки.
Збитим яйцем змастити краї пирогів у середині і скріпити краю.
Змастити пиріжки залишилися яйцем.
Пекти 35-40 хв.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар