1. Яблучна чи лимонна.
3 яблука
3 лимона
200 мл води
цукор
У каструлю вижати сік 1-го лимона. Додати туди чищені та порізані яблука та 100 мл води. Тушкувати 15 хв. Подрібнити у пюре та сховати до холодильника. Вижати сік з решти лимонів. Додати воду, цукор, довести до кипіння. Дати охолонути, поєднати з яблучним пюре, розкласти по формам та заморозити.
Варіюючи кількість та наявність яблук можна отримати лимонну кригу. Для поціновувачів у морозиво можна додати цедру.
2. Персикова.
500 г персику
3 яблука
3 лимона
200 мл води
цукор
У каструлю вижати сік 1-го лимона. Додати туди чищені та порізані яблука та 100 мл води. Тушкувати 15 хв. Подрібнити у пюре та сховати до холодильника. Вижати сік з решти лимонів. Додати воду, цукор, довести до кипіння. Дати охолонути, поєднати з яблучним пюре, розкласти по формам та заморозити.
Варіюючи кількість та наявність яблук можна отримати лимонну кригу. Для поціновувачів у морозиво можна додати цедру.
2. Персикова.
500 г персику
сік половини апельсина
200 мл вишневого соку
Смакуйте.
Немає коментарів:
Дописати коментар