24.07.14

Фруктова крига

1. Яблучна чи лимонна.

3 яблука
3 лимона
200 мл води
цукор

У каструлю вижати сік 1-го лимона. Додати туди чищені та порізані яблука та 100 мл води.  Тушкувати 15 хв. Подрібнити у пюре та сховати до холодильника. Вижати сік з решти лимонів. Додати воду, цукор,  довести до кипіння. Дати охолонути, поєднати з яблучним пюре, розкласти по формам та заморозити.

Варіюючи кількість та наявність яблук можна отримати лимонну кригу. Для поціновувачів у морозиво можна додати цедру.


2. Персикова.

500 г персику
сік половини апельсина
200 мл вишневого соку

Подрібнити персик разом апельсиновим соком. Викласти у форму. Зверху налити вишневий сік.

                          

Смакуйте.


Немає коментарів: