З рибою
180 г борошна
250 г філе форелі
0,5 кг картоплі
кроп
олія
3 ст.л тертого твердого сиру
сіль, перець
800 г картоплі
180 г борошна
250 г філе форелі
0,5 кг картоплі
кроп
олія
3 ст.л тертого твердого сиру
сіль, перець
Зробити пюре з вареної картоплі. Додати борошно, сир, зелень, сіль, перець. Розкатати прямокутник, товщиною 0,5 см. Викласти філе риби та розрізати тісто. Загорнути тісто. Порізати рулетики на кубики.
Варити у киплячій підсоленій воді.
800 г картоплі
100 г борошна
80-100 г бринзи1 цибулина
1 яйце
сіль
З відвареної картоплі, борошна і яйця приготувати картопляне тісто. Сформувати з нього галушки будь-якої форми, я роблю їх у вигляді пиріжків. Відварити в підсоленій воді. Подавати гарячими з підсмаженою цибулею і бринзою.

Ще один чудовий варіант, який смакує як молода картопелька
0,5 кг картоплі
1/3 скл борошна
1/3 скл крохмалю
черний хліб
сухий часник
сіль, зелень
за бажанням можна додати бринзу
вершкове масло
сметана
Відварену картоплю розім'яти в пюре. Додати борошно та сіль.
Хліб підсушити на пательні обсипати сухим часником та додати бринзу кубиками.
Зробити з картопляного тіста млинець на руці та покласти у середину начинку. Сформувати кругленьку картоплинку та щедро панірувати її у крохмалі.
Поставити велику каструлю води закипіти та зварити наші галушки з сюрпризом. Подавати з зеленю, вершковим маслом та сметаною.
Тісто: 5-6 картоплин, 3 ст.л манки, 2 яйця, сіль, 1,5 скл борошна
Начинка: 300 г фарша з подрібненою цибулею, сіль, перець, лавровий лист
Картоплю відварити, розім'яти у пюре. Додати яйця, сіль, манка, борошно. Фарш солимо, перчимо. Воду закип'ятити разом з лавровим листом. З фаршу сформувати кульки та загорнути у картопляне тісто. Кинути галушки до киплячої води та варити до готовності. Подавати з вершковим маслом та сметаною.
Смакуйте.
Немає коментарів:
Дописати коментар