500г ягід
80г цукру
40г розм'якшеного вершкового масла
3 ст. л цукрової пудри
5 яєць
1ч. л лимонної тертої шкірки
200г йогурту
2ст. л борошна
сіль - за смаком
1ст. л кукурудзяного крохмалю
вершкове масло для змащування форми
Ягоди перебрати, змішати з 3ст. л цукру, накрити кришкою і залишити в сторону.
Вершкове масло розтерти з цукровою пудрою.
Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки по одному вмішати в розтерте масло, туди ж всипати, лимонну шкірку, додати лимонний сік, сіль, йогурт, а потім, поступово, борошно і крохмаль.
Яєчні білки збити з 2ст. л цукру в густу піну
Обережно ввести в суміш.
Нагріти духовку до температури 180 градусів. Змащену форму посипати цукром, що, викласти в неї половину суміші для пудингу, зверху розподілити ягоди.
Покрити залишилася сумішшю
Випікати протягом 35-40 хв.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар