23.07.14

Пудинг з йогуртом та ягодами


500г ягід 
80г цукру 
40г розм'якшеного вершкового масла 
3 ст. л цукрової пудри 
5 яєць 
1ч. л лимонної тертої шкірки 
200г йогурту 
2ст. л борошна 
сіль - за смаком 
1ст. л кукурудзяного крохмалю 
вершкове масло для змащування форми 

Ягоди перебрати, змішати з 3ст. л цукру, накрити кришкою і залишити в сторону.


Вершкове масло розтерти з цукровою пудрою.


Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки по одному вмішати в розтерте масло, туди ж всипати, лимонну шкірку, додати лимонний сік, сіль, йогурт, а потім, поступово, борошно і крохмаль.


Яєчні білки збити з 2ст. л цукру в густу піну


Обережно ввести в суміш.


Нагріти духовку до температури 180 градусів. Змащену форму посипати цукром, що, викласти в неї половину суміші для пудингу, зверху розподілити ягоди.


Покрити залишилася сумішшю


Випікати протягом 35-40 хв.


Смакуйте 









Немає коментарів: