30.07.14

Картопля у горщику

З чорносливом

Нарізати картоплю і покласти на дно горщиків.


Потім шматочки чорносливу. Можна цілий.


Потім засмажку з цибулі, моркви, грибів і м'яса.


Зверху все замазати 2-3 ложками сметани.


Можна додати в горщик томатний соус або аджику, шматочки сала, вершкового масла. Запекти все до готовності і перемішати при подачі. Не забуваємо перчити і солити за смаком


 З грибами

Обсмажити цибулю з тертою морквою. Додати 200 г печериць, випарувати зайву рідину та додати сіль, перець та 1 ст.л сметани. В горщик викласти картоплю шматками, зверху овочі. Натерти помідор та викласти у горщик. Посипати мілко нарізаною зеленню. Залити окропом, посолити, додати лавровий лист. Пекти при 200 градусах.


Смакуйте.







Немає коментарів: