350г борошна
30г дріжджів
1/4скл молока
1ст. л цукру
2 яйця
100г вершкового масла
1 жовток для змащення
4 цибулини
рослинне масло
трохи маку
сіль
перець
Змішайте дріжджі, тепле молока, цукор і 2ст. л борошна. Залиште подружитися. Муку перетріть з маслом в крихту. Змішайте з яйцями, сіллю і дріжджовою закваскою. Замісити тісто.
Подрібнену цибулю обсмажите в олії. З раскатоного тіста виріжте кружечки і палички. На кожен викладіть смажену цибулю. Кружечки скріпіть до верху, а палички скріпіть трубочкою або рулетом. Печиво змастить жовтком і посипте маком.
Пекти в духовці 30 хв.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар