1 невеликий качан капусти
5-7 морквин середнього розміру
2-3 часточки часнику
Качан капусти розібрати на листя, зрізати потовщення і опустити на 2-3 хв у киплячу воду. Цього разу у мене була пекінська капуста, тому я просто їх обдати окропом.
Моркву натерти на крупній тертці і змішати з подрібненим часником.
Загорнути моркву в листя.
Приготувати розсіл. В принципі розсіл може бути будь-яким на ваш смак. Я роблю такий: закип'ятити півлітра води зі столовою ложкою солі, лавровим листом, горошинками запашного перцю, гвоздикою, можна додати трохи цукру.
Залити цим розсолом згортки, покласти зверху тарілку і вантаж, поставити в холодильник.
На третьому день страва буде готово.
Хто не хоче ставити часник в середину згортків, може просто видавити його поверх згортків і залити розсолом.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар