29.07.14

Закуска з капустю та морквою


1 невеликий качан капусти 
5-7 морквин середнього розміру 
2-3 часточки часнику 

Качан капусти розібрати на листя, зрізати потовщення і опустити на 2-3 хв у киплячу воду. Цього разу у мене була пекінська капуста, тому я просто їх обдати окропом.


Моркву натерти на крупній тертці і змішати з подрібненим часником.


Загорнути моркву в листя.


Приготувати розсіл. В принципі розсіл може бути будь-яким на ваш смак. Я роблю такий: закип'ятити півлітра води зі столовою ложкою солі, лавровим листом, горошинками запашного перцю, гвоздикою, можна додати трохи цукру.


Залити цим розсолом згортки, покласти зверху тарілку і вантаж, поставити в холодильник.


На третьому день страва буде готово. 

Хто не хоче ставити часник в середину згортків, може просто видавити його поверх згортків і залити розсолом.


Смакуйте 






Немає коментарів: