250г вершкового масла
350г цукру
3 яйця
плитка чорного шоколаду (50г в тісто, 50г на глазур)
500г борошна
1 ч. л соди
1 ч. л солі
250мл вершків, але я додавала сметану
Збийте масло цукром.
Додайте яйця і розтоплений шоколад.
Поступово введіть сіль, соду, збиті вершки, борошно.
Викладіть масу в змащену маслом форму.
Випікайте в духовці при температурі 180 градусів приблизно 1 - 1,5 години.
Дістаньте охолодіть і прикрасьте кекс глазур'ю. Для цього шоколад потрібно розтопити на водяній бані.
І нанести глазур шапочкою.
Або ляпками.
Або будь-яким іншим способом.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар