17.07.14

Шоколадний кекс


250г вершкового масла 
350г цукру 
3 яйця 
плитка чорного шоколаду (50г в тісто, 50г на глазур) 
500г борошна 
1 ч. л соди 
1 ч. л солі 
250мл вершків, але я додавала сметану 

Збийте масло цукром.


Додайте яйця і розтоплений шоколад.


Поступово введіть сіль, соду, збиті вершки, борошно.


Викладіть масу в змащену маслом форму.


Випікайте в духовці при температурі 180 градусів приблизно 1 - 1,5 години.


Дістаньте охолодіть і прикрасьте кекс глазур'ю. Для цього шоколад потрібно розтопити на водяній бані.


І нанести глазур шапочкою.


Або ляпками.


Або будь-яким іншим способом.


Смакуйте 










Немає коментарів: