100г родзинок
100г кишмишу (у мене не було родзинок, але був виноград в достатній кількості)
150мл молока
125г цукру
350г борошна
175г масла
1 яйце
Почистити і порізати скибочками яблука. Змішати яблука, родзинки, кишмиш, молоко і цукор.
Змішати борошно і розм'якшене масло в іншій мисці (чим глибше).
Додати фруктову суміш і яйце до борошна і масла, добре перемішати.
Перекласти у форму. Зверху насипати трохи цукру.
Пекти в духовці при температурі 170 градусів приблизно 1 годину 45 хв.
Подавати на стіл гарячим або холодним з вершками.
Віднайшла нещодавно схожий рецепт пирога у книзі В.Кожевнікова "Проблеми здорового харчування та фізичної культури". Я би наззвала його економ - варіантом.
1 кг яблук порізати тонкими скибочками та засипати 2-ма скл борошна. Добре перемішати. 3 яйця перемішати зі 100-200 г цукру та добре перемішати з яблуками. Викласти у форму масу. Висота пирога повинна бути 2-3 см. Запекти. Зверху можна вдавити горіхи та запекти.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар