07.07.14

Гречаний суп

Гречаний суп з картопляними галушками


1,5-2 л води
250 г печериць
1/3 скл гречки
куряча грудка
морква
цибулина
лавровий лист, зелень петрушки, сіль

Галушки: 3-4 картоплини
                 яйце
                 3-4 ст.л борошна
                 сіль

Відварену картоплю розім'яти у пюре. Курку залити водою та варити до готовності. Гречку злегка підсмажити на сухій  пательні. Зробити засмажку з грибів, цибулі та моркви. Дістати з бульйону курку, додати сіль, лавровий лист, додати гречку, варити до її готовності. М'ясо порізати та повернути у бульйон. Змішати картопляне пюре, яйце та борошно. Повинно вийте густе тісто. Покласти тісто у суп, коли галушки випливуть, додати засмажку. Додати зелень, дати закипіти та варити ще 3-4 хв.


У бульйон закладаємо шматочки картоплі і жменю гречки. Поки це справа варитися, робимо засмажку з цибулі та моркви. Коли картопля і крупа будуть готові, додаємо засмажку, зелень, солимо, заправляємо.


Зелений суп з гречкою 

картопля 
корінь селери 
кольорова капуста 
зелень 
лук 
масло 
гречка 

У каструлю з водою покласти картоплю, трохи пізніше 2 ст. л гречки, натертий корінь селери, цвітну капусту, розділену на суцвіття, сіль, спеції. Додати обсмажену цибулю і дрібно порізану зелень. Подавати зі сметаною і зеленою цибулею.



Смакуйте 

Немає коментарів: