Гречаний суп з картопляними галушками
1,5-2 л води
250 г печериць
1/3 скл гречки
куряча грудка
морква
цибулина
лавровий лист, зелень петрушки, сіль
Галушки: 3-4 картоплини
яйце
3-4 ст.л борошна
сіль
Відварену картоплю розім'яти у пюре. Курку залити водою та варити до готовності. Гречку злегка підсмажити на сухій пательні. Зробити засмажку з грибів, цибулі та моркви. Дістати з бульйону курку, додати сіль, лавровий лист, додати гречку, варити до її готовності. М'ясо порізати та повернути у бульйон. Змішати картопляне пюре, яйце та борошно. Повинно вийте густе тісто. Покласти тісто у суп, коли галушки випливуть, додати засмажку. Додати зелень, дати закипіти та варити ще 3-4 хв.
У бульйон закладаємо шматочки картоплі і жменю гречки. Поки це справа варитися, робимо засмажку з цибулі та моркви. Коли картопля і крупа будуть готові, додаємо засмажку, зелень, солимо, заправляємо.
Зелений суп з гречкою
картопля
корінь селери
кольорова капуста
зелень
лук
масло
гречка
У каструлю з водою покласти картоплю, трохи пізніше 2 ст. л гречки, натертий корінь селери, цвітну капусту, розділену на суцвіття, сіль, спеції. Додати обсмажену цибулю і дрібно порізану зелень. Подавати зі сметаною і зеленою цибулею.
Смакуйте

Немає коментарів:
Дописати коментар