З сухарями
Дуже простий рецепт для любителів гарбуза і стрункої фігури.
Знадобитися гарбуз, вершкове масло і сухарі.
Порізану скибочками гарбуз варять до готовності в підсоленій воді. При подачі поливають гарбуз розтопленим вершковим маслом, змішаним з підсмаженими сухарями.
Звичайно таку гарбузову основу можна отримати не тільки шляхом варіння. Гарбуз можна запекти до готовності або приготувати на пару. У цю основу можна додавати все що подобатися. Наприклад, хочу запропонувати варіант.
75г родзинок
сік одного лимона
щіпка меленої кориці
морська сіль
по 1ч. л запашного і рожевого перцю горошком
800г гарбуза
2ст. л меду
Нарізати гарбуз великими шматками і запекти її до м'якості при 200 градусах (35 хв). Ізюм залити теплою водою, в комбайні розмолоти приправи. Готову гарбуз можна пюрировать, можна залишити її шматочками. Додати до неї родзинки і приправи. Сік змішати з медом і полити цією сумішшю гарбуз.

Немає коментарів:
Дописати коментар