22.07.14

Відварений гарбуз


З сухарями

Дуже простий рецепт для любителів гарбуза і стрункої фігури.

Знадобитися гарбуз, вершкове масло і сухарі.

Порізану скибочками гарбуз варять до готовності в підсоленій воді. При подачі поливають гарбуз розтопленим вершковим маслом, змішаним з підсмаженими сухарями.


Звичайно таку гарбузову основу можна отримати не тільки шляхом варіння. Гарбуз можна запекти до готовності або приготувати на пару. У цю основу можна додавати все що подобатися. Наприклад, хочу запропонувати варіант. 

75г родзинок 
сік одного лимона 
щіпка меленої кориці 
морська сіль 
по 1ч. л запашного і рожевого перцю горошком 
800г гарбуза 
2ст. л меду 

Нарізати гарбуз великими шматками і запекти її до м'якості при 200 градусах (35 хв). Ізюм залити теплою водою, в комбайні розмолоти приправи. Готову гарбуз можна пюрировать, можна залишити її шматочками. Додати до неї родзинки і приправи. Сік змішати з медом і полити цією сумішшю гарбуз.


Смакуйте 

Немає коментарів: