Тісто: 80г масла, 160г борошна, 1 жовток
Начинка: 200г шоколаду, 300мл вершків (але їх у мене не було тому я взяла молоко, можна замінювати ще сметаною, йогуртом), 20г масла, 2 яйця.
Масло і борошно з'єднати крихтою. Додати жовток і замісити тісто.
Відщипуючи від тіста по трохи, заліпити форму, формуючи бортики заввишки 3 см. Прибрати в холодильник на 20 хв.
Пекти при 200 градусах 10 хв.
У каструлю налити молоко, поламати туди шоколад і покласти масло. Нагрівати на середньому вогні, помішуючи, поки масло і шоколад не розтопляться. Зняти з вогню.
В окремій мисці трохи збиваємо яйця. Виливаємо в шоколадну суміш, трохи помішуючи.
Начинку вилити на злегка охолоджену основу.
Пекти 5-10 хв при 200 градусах.
200 г темного шоколаду
150 г грецьких горіхів
150 г мигдалю
125 г вершкового масла
120 г цукру
6 яєць
Шоколад подрібнити з горіхами у крихту. Цукор розтерти з вершковим маслом до консистенції крему, ввести по 1-му жовтки. Змішати з крихтою. Підмішати збиті білки. Пекти 34-45 хв при 180 градусах.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар