14.07.14

Печена картопля


1. В рукаві 

5 картоплин 
2 цибулини 
1 морква 
спеції 
2 - 3 ст. л томатної пасти 
2-3 ст. л рослинного масла 
зелень 

Картоплю нарізати середніми шматочками і укласти в рукав для запікання.


Моркву порізати брусочками.


Цибулю порізати крупно.


Можна ще додати будь-які овочі або м'ясо. Цього разу у мене ще був перець.


Додати томатну пасту і рослинне масло, акуратно перемішати. Зав'язати рукав і проткнути його зверху в декількох місцях.


Пекти 1 -1,5 години.


Подавити із зеленню.


Можна не використовувати овочеве різноманіття, а залишити картоплю та цибулю. Просто додати замариноване м'ясо. Маринад : 2-3 ст.л меду, 4-6 ст.л кетчупу, томатної пасти чи соусу, сіль, перець. Маринувати 12-15 год.


2. Під сиром. 

Можна подібне диво спорудити і без рукава 

750г картоплі 
4 помідори 
2 болгарського перцю 
1 цибулина 
250г моцарели 
3 зубчики часнику 
рослинне масло 
перець 
сіль 
зелень 

Розігріти духовку до 200 градусів. Картоплю порізати кружальцями, цибулю - кубиками, перець - пір'ям. Все перемішати з рослинним маслом, сіллю, перцем, подрібненим часником. Запікати 40 хв. Потім зверху покласти моцарелу, помідори кубиками і запікати ще 10 хв. Посипати готову запіканку зеленню.


Смакуйте 









Немає коментарів: