1. В рукаві
5 картоплин
2 цибулини
1 морква
спеції
2 - 3 ст. л томатної пасти
2-3 ст. л рослинного масла
зелень
Картоплю нарізати середніми шматочками і укласти в рукав для запікання.
Моркву порізати брусочками.
Цибулю порізати крупно.
Можна ще додати будь-які овочі або м'ясо. Цього разу у мене ще був перець.
Додати томатну пасту і рослинне масло, акуратно перемішати. Зав'язати рукав і проткнути його зверху в декількох місцях.
Пекти 1 -1,5 години.
Подавити із зеленню.
Можна не використовувати овочеве різноманіття, а залишити картоплю та цибулю. Просто додати замариноване м'ясо. Маринад : 2-3 ст.л меду, 4-6 ст.л кетчупу, томатної пасти чи соусу, сіль, перець. Маринувати 12-15 год.
2. Під сиром.
Можна подібне диво спорудити і без рукава
750г картоплі
4 помідори
2 болгарського перцю
1 цибулина
250г моцарели
3 зубчики часнику
рослинне масло
перець
сіль
зелень
Розігріти духовку до 200 градусів. Картоплю порізати кружальцями, цибулю - кубиками, перець - пір'ям. Все перемішати з рослинним маслом, сіллю, перцем, подрібненим часником. Запікати 40 хв. Потім зверху покласти моцарелу, помідори кубиками і запікати ще 10 хв. Посипати готову запіканку зеленню.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар