14.07.14

Рулет з гарбузом


Для тіста: 1 кг борошна, 1 яйце, 1,5 ч. л солі, 1 скл води. 

Для фаршу: 1 кг очищеної гарбуза, 5 ст. л цукру, 1 скл мелених волоських горіхів, 100 г вершкового масла. 

яйце і цукор для змащення 

Приготувати круте тісто, дати відпочити протягом 20 хв.


Розділити на 2 частини, кожну частину тонко розкачати.


Фарш: стиглий гарбуз очистити від шкірки і насіння, натерти на тертці. Додати цукор і очищений мелений волоський горіх. Все перемішати. Зайву рідину краще злити.


Розкатаний пласт змастити розтопленим вершковим маслом і тонко Розкласти фарш.


Зверху покласти другий пласт


Теж змастити маслом, розкласти фарш.


Вільно загорнути у вигляді рулету.


Готовий рулет укласти на деко, змащене маслом. Прямо на деку розрізати рулет на часточки для того, щоб випарувалася волога, а верх змастити збитим яйцем з цукром.


Запікати в духовці до готовності.


Смакуйте 










Немає коментарів: