Для тіста: 1 кг борошна, 1 яйце, 1,5 ч. л солі, 1 скл води.
Для фаршу: 1 кг очищеної гарбуза, 5 ст. л цукру, 1 скл мелених волоських горіхів, 100 г вершкового масла.
яйце і цукор для змащення
Приготувати круте тісто, дати відпочити протягом 20 хв.
Розділити на 2 частини, кожну частину тонко розкачати.
Фарш: стиглий гарбуз очистити від шкірки і насіння, натерти на тертці. Додати цукор і очищений мелений волоський горіх. Все перемішати. Зайву рідину краще злити.
Розкатаний пласт змастити розтопленим вершковим маслом і тонко Розкласти фарш.
Зверху покласти другий пласт
Теж змастити маслом, розкласти фарш.
Вільно загорнути у вигляді рулету.
Готовий рулет укласти на деко, змащене маслом. Прямо на деку розрізати рулет на часточки для того, щоб випарувалася волога, а верх змастити збитим яйцем з цукром.
Запікати в духовці до готовності.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар