06.07.14

Молода картопля

1. Традиційна.

Молоду картоплю зварити, воду злити. Повернути каструлю на вогонь додати вершкове масло, сметану та кріп. Дати картоплі трохи поваритися у такому соусі.

                          

2. На бульйоні

Почищену картоплю викласти на пательню так, щоб була відстань між картоплинами. Залити курячим бульйоном. Він повинен покривати картоплю на 3/4. Додати розмарин, сіль та вершкове масло. Довести до кипіння, прикрити кришкою та варити 15-20 хв.

Злити половину бульйону та трохи придавити чашкою кожну картоплину, щоб вона тріснула. Готувати до випаровування рідини. Дати підсмажитись скоринці з обох сторін за бажанням.

 
Смакуйте.


Немає коментарів: