1. Традиційна.
Молоду картоплю зварити, воду злити. Повернути каструлю на вогонь додати вершкове масло, сметану та кріп. Дати картоплі трохи поваритися у такому соусі.
Молоду картоплю зварити, воду злити. Повернути каструлю на вогонь додати вершкове масло, сметану та кріп. Дати картоплі трохи поваритися у такому соусі.
2. На бульйоні
Почищену картоплю викласти на пательню так, щоб була відстань між картоплинами. Залити курячим бульйоном. Він повинен покривати картоплю на 3/4. Додати розмарин, сіль та вершкове масло. Довести до кипіння, прикрити кришкою та варити 15-20 хв.
Злити половину бульйону та трохи придавити чашкою кожну картоплину, щоб вона тріснула. Готувати до випаровування рідини. Дати підсмажитись скоринці з обох сторін за бажанням.
Смакуйте.
Почищену картоплю викласти на пательню так, щоб була відстань між картоплинами. Залити курячим бульйоном. Він повинен покривати картоплю на 3/4. Додати розмарин, сіль та вершкове масло. Довести до кипіння, прикрити кришкою та варити 15-20 хв.
Злити половину бульйону та трохи придавити чашкою кожну картоплину, щоб вона тріснула. Готувати до випаровування рідини. Дати підсмажитись скоринці з обох сторін за бажанням.
Смакуйте.
Немає коментарів:
Дописати коментар