06.07.14

Картопляний гарнір


Картопля 
часник 
кріп 
петрушка 
перець червоний стручковий 
шматочок сало 
рослинне масло 
сіль 

Дрібно нарізати часник, зелень, перець. Солимо заправляємо рослинною олією. 


  

Надрізати картоплю скибочками, не до кінця, щоб вона могла розвернутися віялом. Начиняємо розрізи овочами та салом. Начинка може бути будь-якою, наприклад сир і часник або тільки овочі. 

                             

Загорнути картоплю у фольгу.

                             

Пекти в духовці 1 годину при 200 градусах. 

                            

Можна в якості начинки використовувати часник з розмарином або прабабусеву закуску  з розмарином. Подавати з грибним соусом.



Смакуйте 

Немає коментарів: