За 2 варені картоплини і моркви
1 болгарський перець
3 варених яйця
2 свіжих або консервованих огірка
200г майонезу
зелень петрушки і кропу.
Можна робити салат баз перцю, але огірок повинен бути обов'язково консервований, виходить дуже смачно. Цього разу я робила з перцями і свіжими огірками. Кожен шар салату промащується майонезом і посипається зеленню, крім верхнього.
1-ий шар - натертий відварену картоплю.
2-ий шар - натерта відварена морква.
3-ий шар - перець, нарізаний соломкою.
4-ий шар - огірок, нарізаний соломкою.
5-ий шар - натерті на дрібній тертці яйця. Поставте торт в холодильник на 20 хв.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар