600 г цвітної капусти
2 яйця
3 ст.л борошна
3 ст.л вершкового масла
сіль
Суцвіття капусти варимо до м'якості. Топимо вершкове масло та додаємо борошно. Додаємо 1 - 1,5 скл капустяного бульйону. Помішуючи, варимо 10 хв. Знімаємо з вогню та додаємо яйця. Збиваємо. Поливаємо капусту.
качан цвітної капусти
5 скибочок черствого хліба (зробити з них панірувальні сухарі)
6 зубчиків часнику
вершкове масло
оливкова олія
сіль
перець
Капусту розібрати на суцвіття і відварити їх у підсоленій киплячій воді 5 хв. Часник подрібнити і обсмажити його в сміли вершкового та оливкової олії. Всипати сухарі, додати суцвіття. Довести до готовності. Посолити, поперчити.
200 г капусти
50 г сметани
1-2 цибулини
1-2 ст.л борошна
сіль, перець
Відварену капусту розібрати на суцвіття. Обваляти їх у борошні та обсмажити на пательні. Додати цибулю та сметану. Тушкувати пару хвилин. За бажанням можна додати сир.
500 г цвітної капусти
2 ст.л борошна
100 г кефіру
петрушка
30 г часнику
сіль, перець
Капусту відварити та залишити 250 мл відвару. Борошно обсмажити, влити гарячий відвар, кефір, довести до загустіння. Посолити, поперчити, додати часник та зелень. Опустити суцвіття капусти та тушкувати 10 хв.
цвітна капуста
3 ст.л оливкової олії
1/4 скл пармезана
1/2 ст.л подрібненого часнику
зелень петрушки
сіль, перець
Поєднати олію, сир, часник та зелень. Додати суцвіття цвітної капусти. Запекти.
Капуста з соусом бешамель
цвітна капуста
25 г вершкове масло
25 г борошна
300 г молока
200 г тертого твердого сиру
сіль, спеції
Капусту відварити. Розігріти вершкове масло. Додати спеції, борошно та обсмажити пару хвилин. Помішуючи, влити гаряче молоко. Додати сир та дати йому розплавитись. У форму викласти суцвіття капусти. Залити їх соусом та пекти у духовці 30 хв.
Смакуйте.
Немає коментарів:
Дописати коментар