Для тіста: 100г сметани, 125г вершкового масла, 1,5 скл борошна
Для начинки: 200г м'яса, 2 цибулини, 3ст. л рослинного масла, 2 буряка або морквини, 100г твердого сиру, 5 яєць, 100г майонезу, сіль
Ви місити тісто і поставити на 2 години в холодильник.
Відварити окремо в підсоленій воді м'ясо, буряк чи моркву, яйця. Тісто розділити на 4 частини, розкачати коржі, проколоти в декількох місцях.
Пекти в духовці при 200 градусах до готовності.
Кожен корж змастити майонезом.
1-ий шар начинки - перемелене варене м'ясо зі смаженою цибулею. Поверх кожної начинки класти перемазаний майонезом корж.
2-ий шар - натерта буряк чи морква.
3-ий шар - тертий сир.
4-й шар - натерті на дрібній тертці яйця. Дайте пирогу постояти.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар