26.07.14

Салати з грибами

З перцем


400г печериць 
2 болгарських перцю 
листя салату або пекінська капуста 
зелень 
1ст. л рослинного масла 
1ч. л оцту 
1-2 зубчики часнику 
сіль 
перець 

Печериці обсмажити. Перець нарізати соломкою. Зелень дрібно нарізати. Часник пропустити через прес. Змішати рослинне масло, оцет, сіль і перець. На тарілки викласти рвані листя салату, гриби з перцем, зелень. Заправити.


2. З грибами 

300 г курячого філе 
200 г печериць 
цибулина 
сіль, перець 

Печериці дрібно порізати і підсмажити. Додати порізане кубиками м'ясо. Через 5 хвилин додати різаний лук. Всі разом смажити до готовності. Дати охолонути, додати майонез, сіль, перець.



Смакуйте 




Немає коментарів: