З перцем
400г печериць
2 болгарських перцю
листя салату або пекінська капуста
зелень
1ст. л рослинного масла
1ч. л оцту
1-2 зубчики часнику
сіль
перець
Печериці обсмажити. Перець нарізати соломкою. Зелень дрібно нарізати. Часник пропустити через прес. Змішати рослинне масло, оцет, сіль і перець. На тарілки викласти рвані листя салату, гриби з перцем, зелень. Заправити.
2. З грибами
300 г курячого філе
200 г печериць
цибулина
сіль, перець
Печериці дрібно порізати і підсмажити. Додати порізане кубиками м'ясо. Через 5 хвилин додати різаний лук. Всі разом смажити до готовності. Дати охолонути, додати майонез, сіль, перець.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар