Всі ми пам'ятаємо з дитинства салат: морква і яблука натерті на тертці і заправлені сметаною з цукром.
Не знаю як хто, а я його дуже любила. Це було моє улюблені ласощі. Може тому в свою скарбничку я взяла кілька варіантів цього салату, які також дуже смачні.
Салат з хріном
120г кореня хрону
3 морквини
4 яблука
1 лимон
4ч. л цукру
сіль за смаком
Морква і хрін подрібнюють на дрібній тертці, яблука нарізують дрібними кубиками. Заправляють лимонним соком, цукром, сіллю і натертої на дрібній тертці цедрою лимона.
З горіхами
350г морквини
70 г волоських горіхів
20г лимонного соку
лимонний сік
сіль
Моркву натерти на дрібній тертці і полити лимонним соком. Додати товчені волоські горіхи, мед, сіль.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар