24.07.14

Печена картопля


Способів запекти картоплю дуже багато. Пропоную сьогодні спробувати такий, впевнена багато хто так роблю і люблять цей варіант. 

Порізану брусочками картоплю перемішати з рослинним маслом і сіллю.


Запекти її до готовності. Рослинна масло змішати з натертим часником і полити цією сумішшю готову картоплю.


C соусами в цій страві можна експериментувати як завгодно. Наприклад з'єднати 1ст. л оливкової олії з 4 дрібно порізаними зубчиками часнику, 1 ст. л лимонного соку, 1 ч. л гірчиці, сіллю і перемішати це з картоплею.


Дуже смачно можна поекспериментувати з рослинним маслом, наприклад додати горіхове, присипати різними улюбленими приправами і посипати сиром.


Та й стару добру картоплю з салом ніхто не відміняв.

 
Смакуйте 






Немає коментарів: