Способів запекти картоплю дуже багато. Пропоную сьогодні спробувати такий, впевнена багато хто так роблю і люблять цей варіант.
Порізану брусочками картоплю перемішати з рослинним маслом і сіллю.
Запекти її до готовності. Рослинна масло змішати з натертим часником і полити цією сумішшю готову картоплю.
C соусами в цій страві можна експериментувати як завгодно. Наприклад з'єднати 1ст. л оливкової олії з 4 дрібно порізаними зубчиками часнику, 1 ст. л лимонного соку, 1 ч. л гірчиці, сіллю і перемішати це з картоплею.
Дуже смачно можна поекспериментувати з рослинним маслом, наприклад додати горіхове, присипати різними улюбленими приправами і посипати сиром.
Та й стару добру картоплю з салом ніхто не відміняв.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар