1. З капустою
300г капусти
100г сиру
50г оливок
маленький пучок петрушки
трохи лимонного соку
Нашаткувати капусту, нарізати оливки, петрушку, додати сир, посолити, перемішати, скропити соком лимона.
2. З огірком
200 г сиру
200 г йогурту
250 г огірків
кріп
2-3 зубчики часнику
горіхи
Змішати сир з йогуртом до однорідної маси. Огірки очистити від шкірки і нарізати кубиками. Змішати з сиром. Заправити горіхами, часником і кропом.
3. З часником.
Тут все просто. Впевнена що її багато хто готує. Сир змішують з розчавленим часником і сметаною. Можна додати зелень, а сметану замінити майонезом. Посолити.
4. З лимоном.
60г вершкового масла
300г жирного сиру
по 1 пучку зеленої цибулі, петрушки, кропу (можна менше, хто скільки любить)
1 часточка часнику
4ст. л лимонного соку
сіль
мускатний горіх
Масло розтопити і змішати з сиром. Зелень дрібно порубати, часник очистити і дрібно нарізати. Все змішати з сиром. Додати лимонний сік, приправу, сіль.
5. З хріном.
500г сиру
100г натурального йогурту або сметани
1-2 ст. л тертого хрону
250г помідорів
пучок петрушки
Ретельно перемішати сир, йогурт, хрін і дрібно нарубану петрушку. З помідор зняти шкірку, м'якоть подрібнити. Додати цю кашку в сир, перемішати, посолити, поперчити.
6. З рибою
Поєднати сир, подрібнену цибулю та розім"яту консервовану скумбрію.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар