рослинна олія
6 зуб часнику
500г гарбуза
300г капусти (у мене була цвітна, але можна будь-яку)
2 яблука
2 помідора
1ч. л розмарину
250г печериць
Нагрійте духовку. У глибоку форму налийте олію. Викладіть подрібнений часник і поставте в духовку на 3 хв.
Викласти скибочки гарбуза, капусти, яблук, помідор. Посолити, скропити олією, присипати розмарином. Пекти 20 хв, краще під кришкою або фольгою.
Потім додати гриби і пекти ще 20 хв.
Цибулю, перець та гарбуз ріжемо кубиками. Можна додати кабачки, баклажани, помідори. На пательню спочатку кинути лук, далі перець і у кінці гарбуз. Коли гарбуз почне виділяти сік, додати подрібнений часник, сіль та прованські трави. Через декілька хвилин петрушку.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар