27.07.14

Гарнір "Осінь на тарілці"


рослинна олія 
6 зуб часнику 
500г гарбуза 
300г капусти (у мене була цвітна, але можна будь-яку) 
2 яблука 
2 помідора 
1ч. л розмарину 
250г печериць 

Нагрійте духовку. У глибоку форму налийте олію. Викладіть подрібнений часник і поставте в духовку на 3 хв.


Викласти скибочки гарбуза, капусти, яблук, помідор. Посолити, скропити олією, присипати розмарином. Пекти 20 хв, краще під кришкою або фольгою.


Потім додати гриби і пекти ще 20 хв.


Цибулю, перець та гарбуз ріжемо кубиками. Можна додати кабачки, баклажани, помідори. На пательню спочатку кинути лук, далі перець і у кінці гарбуз. Коли гарбуз почне виділяти сік, додати подрібнений часник, сіль та прованські трави. Через декілька хвилин петрушку.


Смакуйте 




Немає коментарів: