1. Помідори з твердим сиром
Помідори порізати кружальцями. Кожні два кружальця перекласти скибочками твердого сиру, Верхній шар також повинен бути твердим сиром. Посолити, поперчити, покласти порізані кружальцями оливки зверху.
Пекти 15 хв при 200 градусах.
2. Башточки з баклажанів
Баклажани нарізати кружечками завтовшки по 1 см, посолити і залишити на 30 хв. Промити, обсушити і обсмажити на олії. Перець, помідори нарізати кубиками, пасерувати на олії, додати рубаний базилік, посолити, поперчити і тушкувати 15 хв. В кінці приготування покласти каперси, маслини, роздавлений часник і тушкувати ще 5 хв. На змащене деко викласти баклажани, прошаровуйте їх тушкованими овочами. Посипте твердим сиром і запікайте 15 хв.
3. З баклажанами
Нарізану кружечками баклажани залити гарячою солоною водою, обсушити, обсмажити. Майонез змішати з зеленю та часником. Викласти вежу з кружечків баклажану та помідорів. Кожний шар змастити майонезом. Зверху посипати твердим тертим сиром.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар