300 г курячої печінки
баклажан
200 г печериць
цибулина
1 зубчик часнику
1 перчик чилі або червоний мелений перець
пучечок зелені
2 ст.л соєвого соусу
оливкова олія
Печінку обсмажити. Додати цибулю, далі гриби, далі баклажани, соєвий соус. Тушкуємо. У кінці додаємо часник, перець чилі. Знімаємо з вогню та додаємо зелень.

З перцем
З перцем
300 г яловичої печінки
2 ст.л томатної пасти
1/2 ч.л суміші сухих трав
цибулина
2 стручка солодкого перцю
соєвий соус
100 мл сметани
Печінку нарізати та обсмажити. Присипати прованськими травами, сіллю, перцем. Підсмажити порізану цибулю. Додати порізаний кубиками перець. Додати томатну пасту, соус та тушкувати 6- хв. Додати печінку, сметану. Присипати зеленою цибулею.
З розмарином та яблуками
300 г печінки
яблуко
цибулина
розмарин
сіль, перець
Обсмажити цибулю з яблуками кубиками. Додати печінку та розмарин. Посолити, поперчити. При потребі додати воду.
Печінка у сметані
400 г печінки
180 г сметани
цибулина
200 мл молока
сіль, перець
Печінку порізати та замочити на годину у молоці. Викласти печінку у пательню, обсмажити. Додати цибулю. Зменшити вогонь, додати сметану, спеції. Тушкувати20-30 хв під кришкою.
Можна додати борошна для густини.
У гірчично-кефірному соусі.
500г курячої печінки
цибулина
морквина
4 ст.л кефіру
2 ст.л гірчиці
соєвий соус
перець, карі, мускатний горіх
Кефір,гірчицю, соєвий соус,спеції поєднати. Печінку обсмажити хвилин 5. Додати цибулю ьа моркву. Через декілька хвилин додати соус та тушкувати до готовності.
Смакуйте.
500г курячої печінки
цибулина
морквина
4 ст.л кефіру
2 ст.л гірчиці
соєвий соус
перець, карі, мускатний горіх
Кефір,гірчицю, соєвий соус,спеції поєднати. Печінку обсмажити хвилин 5. Додати цибулю ьа моркву. Через декілька хвилин додати соус та тушкувати до готовності.
Немає коментарів:
Дописати коментар