13.08.14

Рагу з картоплею та свининою

Свинячі реберця обсмажити та тушкувати до готовності. Додати підсмажену цибулю, картоплю, приправи (лавровий лист, орегано, розмарин, перець, сіль), залити водою та готувати до готовності картоплі.

З чорносливом

Тушкувати свинину до готовності. Окремо зробити засмажку з цибулі, моркви та грибів. Обсмажити до готовності картоплю, порізати її краще крупно. На пательню викласти м'ясо, засмажку, картоплю, чорнослив, горошок. Залити соусом. Для соуса підсмажити 1-2 ст.л борошна, додати молоко чи сметану, бульон, сіль, перець, дати загуснути. Тушкувати страву ще 30 хв.


По-ірландськи

250 г свининою грудки 
250 г домашньої ковбаси 
700 г картоплі 
рослинне масло 
зелень петрушки 
2 цибулини 
2 яблука 
сіль, перець 

Цибулю нарізати кубиками й обсмажити до золотистого кольору разом з грудинною і ковбасою. Картоплю нарізати кубиками, яблука скибочками, додати до засмажки і добре перемішати. Додати пів літра води і тушкувати до готовності картоплі.



Смакуйте 


Немає коментарів: