04.08.14

Пшона каша


1. Солодка 

1скл пшона 
500 мл молока 
1ст. л вершкового масла 
цукор 
сіль 
сухофрукти 

Пшоно замочити на годину в холодній воді. Воду злити, залити гарячим молоком, додати сіль, цукор, сухофрукти. Наприкінці варіння додати вершкове масло. Подавати з джемом або медом.


2 скл пшона
200 г маку
цукор чи мед за смаком
100 г горіхів
100 г родзинок

Кашу пекти у духовці з розрахунку частка каші на 2 частки води. Мак перетерти. Горіхи подрібнити, родзинки замочити. Підготовлені інгредієнти поєднати з готовим пшеном при потребі влити трохи води.


2. З грибами 

Робимо засмажку з цибулі, грибів та болгарського перцю. Солимо, перчимо, змішуємо з готовою кашею.


Смакуйте 



Немає коментарів: