1. Солодка
1скл пшона
500 мл молока
1ст. л вершкового масла
цукор
сіль
сухофрукти
Пшоно замочити на годину в холодній воді. Воду злити, залити гарячим молоком, додати сіль, цукор, сухофрукти. Наприкінці варіння додати вершкове масло. Подавати з джемом або медом.
2 скл пшона
200 г маку
цукор чи мед за смаком
2 ст.л вишневого варення без кісточок чи у сиропі
100 г горіхів
100 г родзинок
Кашу пекти у духовці з розрахунку частка каші на 2 частки води. Мак перетерти. Горіхи подрібнити, родзинки замочити. Підготовлені інгредієнти поєднати з готовим пшеном при потребі влити трохи води.
2. З грибами
Робимо засмажку з цибулі, грибів та болгарського перцю. Солимо, перчимо, змішуємо з готовою кашею.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар