1. С грибами
300 г печериць
1,5 кг картоплі
200 г крохмалю
150 г цибулі
50 г сметани
панірувальні сухарі
трохи молока
Відварити картоплю. Зробити з нього пюре з додаванням молока, посолити, додати крохмаль і замісити тісто.
Гриби обсмажити разом з цибулею. Потім додати сметану і тушкувати пару хвилин.
Картопляне тісто викласти товстим шаром.
Зверху покласти гриби.
До речі, можна класти сирі гриби, для тих хто поспішає або зайнятий. Буде теж дуже смачно. Просо їх посолити і поперчити.
Згорнути рулетом і покласти швом вниз на деко.
Зверху рулет змастити сметаною і обсипати сухарями.
Пекти поки не зарум'яниться.
2. З капустою
1 кг картоплі
1 скл борошна
2 яйця
1 ст. л тертого твердого сиру
100 г помідор
2 ст цибульного соусу або різаної цибулі
1/2 білокачанної капусти
перець, сіль
Картоплю відварити, розім'яти в пюре і змішати з борошном. Капусту тушкувати з цибулевим соусом і помідорами. Залити яйцем і тушкувати. Тісто розподілити в прямокутний пласт, покласти начинку, згорнути рулет. Змастити його яйцем і посипати сиром. Запекти до готовності.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар