17.08.14

Картопляний рулет


1. С грибами 

300 г печериць 
1,5 кг картоплі 
200 г крохмалю 
150 г цибулі 
50 г сметани 
панірувальні сухарі 
трохи молока 

Відварити картоплю. Зробити з нього пюре з додаванням молока, посолити, додати крохмаль і замісити тісто.


Гриби обсмажити разом з цибулею. Потім додати сметану і тушкувати пару хвилин.


Картопляне тісто викласти товстим шаром.


Зверху покласти гриби.


До речі, можна класти сирі гриби, для тих хто поспішає або зайнятий. Буде теж дуже смачно. Просо їх посолити і поперчити.


Згорнути рулетом і покласти швом вниз на деко.


Зверху рулет змастити сметаною і обсипати сухарями.


Пекти поки не зарум'яниться.


2. З капустою 

1 кг картоплі 
1 скл борошна 
2 яйця 
1 ст. л тертого твердого сиру 
100 г помідор 
2 ст цибульного соусу або різаної цибулі
1/2 білокачанної капусти 
перець, сіль 

Картоплю відварити, розім'яти в пюре і змішати з борошном. Капусту тушкувати з цибулевим соусом і помідорами. Залити яйцем і тушкувати. Тісто розподілити в прямокутний пласт, покласти начинку, згорнути рулет. Змастити його яйцем і посипати сиром. Запекти до готовності.


Смакуйте 









Немає коментарів: