В студентські роки я часто обідала в їдальні і замовляла тамтешні котлети, в надії що там все-таки є трохи м'яса. Після я познайомилася з вівсяними котлетами і зрозуміла, що в тих котлетах м'яса не було взагалі.
Отже один стакан вівсяних пластівців заливаємо однією склянкою холодної води і доводимо до кипіння. Додаємо 200 г вершкового масла.
3 середні цибулини обсмажуємо до золотистого. Подрібнюємо їх в комбайні разом зі 100 г твердого сиру і 4-5 зубчиками часнику.
Додаємо масу до вівсянки. Також кладемо туди склянку мелених сухарів, 1-2 яйця, сіль, перець, перемішуємо.
Формуємо котлетки і смажимо. Подавати таку страву можна з тушкованою капустою, гарніром з цвітної капусти та інших овочів, свіжими салатами.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар