1. 400 г сиру
20 г вершкового масла
20 мл вершків
100 г цукрової пудри
100 г темного шоколаду
Змішуємо сир, цукрову пудру, м'яке масло і ліпимо з цієї маси брусочки - котлетки. Поставити в морозильник на хвилин 10 - 15.
Розтоплюємо шоколад з вершками. В принципі можна зробити глазур без шоколаду. Потрібно буде взяти продукти, зазначені в пості про домашній шоколад, при необхідності додати більше молока. Полити сирки і відправити в холодильник.
2. З начинкою
500 г сиру
1 ст, л желатину
3 ст. л меду
100 г кокосової стружки
50 г темного шоколаду
30 мл молока
1 скл вишні
Желатин замочити в 4 ст. л води. Через 15 хв желатин повністю розтопити на водяній бані. Сир розтерти з медом і додати желатин. Сформувати невеликий коржик і покласти вишню, сформувати кульку. Обваляти в кокосовій стружці. Шоколад розтопити з молоком і полити кульки.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар