Для цього пирога можна використовувати 2 тонких лаваша, 4-6 млинця, 2 заготовки для піци (як у мене в цей раз) чи щось на ваш розсуд. Одну заготовку укладаємо в змащену форму.
Для начинки змішуємо 2 яйця, 500 мл кефіру (якщо використовуєте тонкий лаваш або млинці то кефіру піде менше), пучок зелені і 250 г тертого твердого сиру.
Ось так виглядає начинка для млинців або лаваша.
Виливаємо половину маси на заготовку.
Зверху викладаємо ще одну заготовку і решту начинки. Якщо використовуєте млинці, то краще верхній шар робити млинцевим і змащувати їх яйцем.
Пекти при 220 градусах до золотистого кольору. Дати повністю охолонути.
Млинцевий пиріг.
Ще один цікавий варіант цього ж пирога.
Постелити на дно форми один лаваш. Краї нехай звисають. Збити 0,5 л кефіру з 3-4 яйцями, натерти в суміш 200 г твердого сиру, бринзи або сиру. Невелику частину цієї суміші відлити, зовсім трохи. У велику частину дрібно порвати 3 аркуша лаваша. Вилити це в форму. Краю лаваша загнути. Відкладену малість вилити поверх лаваша і запекти.
Смакуйте 

Немає коментарів:
Дописати коментар